MiniMarathon, Ten Boer, 10 en 5 km, 31 augustus 2009
TenBoerMini2009 De winnares van de vorige lopen in dit circuit, onze Marleen Stiekema, stond deze keer langs de kant te kijken.  Ze is net terug van een lange, verre en wellicht vermoeiende vakantie en heeft de training weer hervat en zal er de volgende loop weer bij zijn.
De weersomstandigheden waren zowel voor organisatie als lopers aardig beter dan afgelopen vrijdag tijdens Bommen Berend.
Er werd dus door iedereen genoten, wat niet wegneemt dat er wel voor mooie tijden werd gestreden.
Renneke volbracht haar eerst 10km wedstrijd! Proficiat!

 De foto's van Peter, Henk S en Jan S.

10 km

Peter Meijer 38:09
Rinze Kramer 44:21
Tiemen Koenes 46:59
Jogchum Oosterhof 46:59
Wiebo Boer 48:17
Arjan Cappon 48:22
Martin Eggens 53:03
Johan Koster 53:05
Henk van Til 53:54
Sabina Oudman 54SMILEYS_CONFUSED?
Joop Werkman 55:49
Peter Berghuis (RIP) ?????
Renneke Koree, debuut 58:45 PR!
Lysbert Oosterhof 58:48
Kees v.d. Horn 58:48
Henk Schuitema 58:48
Tineke Heres 59:34
Maaike Adriaansen ?????

5km

Yolande Masereeuw 27:58
Ton Oosterhuis en Jeanet Edelkoort liepen ook als recreant


Reacties (2) Geen reacties meer mogelijk
1 dinsdag 01 september 2009 16:49
Kees van der Horn
Verslagje minimarathon Ten Boer.

Voor maandag afgesproken met Henk en Reneke om de 10 kilometer te gaan lopen. Henk weer als pacer deze keer voor Reneke omdat zij voor het eerst een 10 km ging lopen en ik voor de gezelligheid. Bij mij thuis afgesproken omdat anders Henk z'n fiets weer weg kon zijn. 17.45 uur weg. Henk weer te vroeg. Is dit een teken, Tineke en Lysbert reden ook mee. Snel omkleden en weg. Shit horloge vergeten. Hoe moet dat nou. dan maar gewoon lopen. In Ten Boer aangekomen werd het er langzamerhand blauw van de LB'ers. Wandelen naar de start, dit werd dus rennen. Nogmaals een startschot en we gingen op weg. Henk voorop en Renneke er achter. Als snel werd het Henk de racer ipv de pacer. Even iets rustiger. Het gaat goed, ook met Renneke we begonnen in de 2e ronde langzamerhand aan een versnelling en zagen Tineke die voor ons liep steeds dichterbij komen. Henk melde ons dat we nog op schema lagen en Lysbert kwam ons achterop en liep de laatste kilometers met ons mee. Eindelijk kwam de finish in zicht en Renneke had nog wat kracht over voor een eindsprint. Henk liep even door met Renneke en ik even naar de snackhal voor wat water en een banaan. Al met al weer een geslaagde loop mede dankzij de vele aanmoedigingen en het mooie weer.

Henk weer bedankt voor het pacen en Reneke gefeliciteerd met dit hele mooie reultaat. Je eerste 10 kilometer dik onder het uur.
2 zondag 06 september 2009 23:04
Renneke
Hier nog foto’s van mijn eerste tien kilometer, waar ik erg trots op ben.
In het begin van de loop kon ik nog lachen en praten maar na zes kilometer,begon ik aardig stuk te zitten. Dankzij kees en henk heb ik het overleefd, vooral het lange stuk door het weiland viel mij zwaar, ik was ervan overtuigd dat ze bij het tweede rondje hadden verlengd en dat het allemaal veel langer was dan het eerste rondje. Ik kreeg van Kees steeds te horen dat het goed ging en dat ik rechtop moest lopen.
We lagen op schema en dankzij de mop van Henk die hij de laatste twee kilometer vertelde vond ik het lopen toch nog leuk want ik begon me lichtelijk af te vragen waar ik aan was begonnen.
Met een kop als een boei want van hardlopen word ik er niet charmanter op wist ik er nog een sprintje uit te persen waarna ik mij over de finish heb gegooid en even niet meer wist waar ik was.
Ook daar greep Henk even in door met me door te lopen waar het iets rustiger was en Kees ging ons voorzien van wat drinken en eten.
Bij de finish stonden mijn vriend en zusje apetrots met bloemen mij complimentjes te geven aan de eens zo onsportieve rokende en drinkende ren.

Zie ook deze artikelen:
Nieuwere artikelen:
Oudere artikelen:

 
© 2000-2019  Loopgroep Bedum, webmaster Peter v.d. Hulst