RunnerUp 2018

21e wedstrijd: 20 okt: Ekensteinloop, Appingedam 5 en 10km
nog:
2 dagen

NIEUW STAND
Stand na 14 okt
Nieuwe 1e plaats
1. Rinze !!
2. Carla
3. Cor

Actuele stand
Recente afbeeldingen op Instagram @loopgroepbedum

In- en uitloggen

Klik voor in- en uitloggen
Het Weer
Memory Walk, Leek, 26 september 2009
MemoryWalk2009 Zaterdag 26 september is een grote groep Nordic Walkers vertrokken naar Leek, om daar deel te nemen aan de Memory Walk t.b.v. de Alzheimer Stichting Nederand.
Onder hen was nieuw lid Piet Knuttel. Hij scheef onderstaand stukje en maakte foto's.

Bekijk alle foto's

Een aantal nordic walkers van de loopgroep hebben vandaag deelgenomen aan de Memory Walk in Leek. Een evenement, dat jaarlijks op veel plaatsten in de wereld (óók in Nederland) wordt gehouden t.b.v. Alzheimer patiënten. In Nederland gaat de opbrengst naar de Alzheimer Stichting. Hierbij een fotootje van de deelnemers. De gelopen route heb ik op mapmyrun.com gezet en hij staat ook op mijn weblog. Reina zal nog wel een stukje schrijven voor de nieuwsbrief.

van de weblog van Piet:
Met 12 nordic walkers van de loopgroep heb ik vandaag de Memory Walk ten behoeve van de Alzheimer Stichting gelopen. De tocht ging bij goed loopweer van Leek naar Grootegast. We hebben niet alleen fijn gelopen (6 km/u) maar ook heel gezellig en door een prachtige omgeving. Je kon verschillende afstanden lopen (2½, 5, 10 en 15 km). Reina, Gini en ik kozen voor 15 km, maar het werden er uiteindelijk bijna 19! Goed om te onthouden voor volgend jaar!

Piet Knuttel


Zie ook deze artikelen:
Nieuwere artikelen:
Oudere artikelen:

 
© 2000-2018  Loopgroep Bedum, webmaster Peter v.d. Hulst