RunnerUp 2019

6e wedstrijd:
OranjeRun, Oldhoeve, 27 april, 10&16.1km,
over:
9 dagen

Stand na Uithuizen nieuwe 1e/3e plaats:
1. Michel
2. Alex
3. Nienke

Actuele stand na Uithuizen
Recente afbeeldingen op Instagram @loopgroepbedum

In- en uitloggen

Klik voor in- en uitloggen
Het Weer
Verslag: Ameland Nordic Walking, 10 april 2010
Geschreven door Reina en Piet   

Ameland Nordic Walking, 10, 15 en 20 km

HIER staan alle foto's van Reina en Piet, HIER is de website, HIER nog meer foto's

HIER staat een YouTube filmpje van Ameland met LB's er op!
HIER staan nog veel meer foto's

Met 23 lopers naar de boot om op Ameland voor ons de 3e keer mee te lopen.
We hebben nog net de boot van 8.30 uur kunnen halen en dit gaf als voordeel dat we om 10.00 uur starten met lopen. Iedereen kreeg bij het aanmelden een tasje met drinken, appel en t-shirt. Er stond bij de start een frisse wind, enkelen hebben de warming-up van Olga Commadeur actief meegedaan maar we waren blij dat het startschot viel.


5 lopers gingen voor de 20 km, een groot aantal heeft de 15 gedaan en de rest liep de 10 km.Er was dit jaar een nieuwe route uitgezet en deze ging ook weer door het bos, door de duinen over het brede strand en terug door duin en bos naar de finish bij camping Klein Vaarwater.  De verzorging onderweg was weer prima en eigenlijk hoef je zelf niets mee te nemen voor onderweg.
We zijn weer beloond met een medaille en een commadeurtje (borreltje). Bij de camping was niet zoveel te beleven zodat we met de taxi of lopend naar Nes of de het restaurant bij de start zijn gegaan en hier een heerlijk terrasje hebben gepakt in de stralende zon.
Om 16.30 uur met de boot terug en daarna hebben we ons met 15 hongerige sporters aan het lopend buffet bij de chinees te Bedum te goed gedaan. Om 20.30 uur kon iedereen moe en voldaan naar huis.


Piet:

....... ‘t Was een schitterende dag. Niet te warm en een dun zonnetje af en toe… Prima loopweer dus…enneh… na hard werken was het ‘s middags, terwijl we toch op de boot moesten wachten, even lekker genieten in de zon…


Zie ook deze artikelen:
Nieuwere artikelen:
Oudere artikelen:

 
© 2000-2019  Loopgroep Bedum, webmaster Peter v.d. Hulst