Trainings(foto)verslagen 2012
Glühweintraining, 27 december 2012
Geschreven door Peter   

Glühweintraining met clubkampioen en afscheid....

Gluhweintraining2012
Foto: Peter, meer foto's op Picasa en als slideshow

Bijna traditioneel wordt op de laatste donderdag van het jaar een glühweintraining georganiseerd voor de Nordic Walkers en hardlopers. De twee voorgaande jaren was 't te glad (2010) of te nat (2011). Nu konden we weer 'de straat op'. De verschillende teams werden na hun rondje rennen / wandelen vermaakt met 'ballengooien' en kwisvragen over de loopgroep, de omgeving en TOP2000.
Team 'geel' ging dit keer met de eeuwige roem strijken.
Tevens werd clubkampioen 2012: Piet gehuldigd en namen we (helaas) afscheid van de trainers Dirk en Theo.
Theo en Dirk worden bedankt voor hun jaren lange leuke, goed en gezellige, leerzame trainingen.
En organisatie wordt bedankt voor deze gezellige en smakelijke avond!

HIER staan de foto's.

 
Verslagje: Kerstduurloop, 25 december 2012
Geschreven door Michel   

Kerstduurloop met warm onthaal.

Kerstduurloop2012 klein
Foto: Sabina, klik voor vergroting; HIER staan nog meer foto's.

Alvorens in familiekring Kerst te vieren, waren op eerste Kerstdag een zevental LBers om 9u op de carpoolplaats te vinden voor een duurloopje van 16km, met na afloop een warm onthaal door een van die lopers.
Hieronder staat het verslagje van Michel.

's Ochtends kijk ik uit het raam: het regent.....
Toch besluit ik om mee te doen aan de Kerstloop van een aantal fanatiekelingen van de de loopgroep, een rustig duurloopje van 16 km.
HenkS moet nog een paar boekjes langs brengen, dus dan lopen we gelijk mee.
Lekker ontspannen lopen. Onderweg nog wat regen maar later wordt het droger.
Sabina zegt opeens: kijkt Ger dat is een buizerd, Nee, zegt Ger dat is een reiger.
En we lachen en lopen verder. Met 7 personen hebben we deze loop gelopen.
Na afloop nog een lekkere gevulde koek en 2 bekertjes chocomel (beide van Bert!!) was het een geslaagde 1e Kerstdagloop.
Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt allemaal voor de leuke loop!.

Groetjes Michel

Reacties (1) Geen reacties meer mogelijk
1 woensdag 26 december 2012 11:39
sabina
haha ik ben niet gek, een buizerd!!!!!! Ger heeft een nieuwe bril nodig,
maarrrrrrrrrr..dit is veel te lang geleden, lekker dollen onderweg..rollende kilometers, een paar met de kerstmuts op,kerstliedjes zingen..we kunnen zo op naar THE VOICE.
Links en rechts even zwaaien, maar niet naar Tinus, niet gezien.
En dan hete chocola met gevulde koeken van Bert.
Een mooi begin van de kerstdagen toch??
Er zijn nog pakken chocolademelk en gevulde koeken.Dit wordt vervolgd, het was gezellig..op naar de gluhwein training!!!!!!!!!
SMILEYS_VERY_HAPPY
 
Verslagje: Lauwersoog training, 23 december 2012
Geschreven door Bart (tekst) en Ger (foto, filmpje)   

Commandotraining bij Loopgroep Bedum?

Lauwersmeer2012 klein
Foto: Ger Coster, klik  voor vergroting; er is ook nog een filmpje dat staat HIER

Vier dappere ex- commando’s liepen zondagmorgen 23 december een duurloopje in Lauwersoog. Afgesproken werd om niet de makkelijkste weg te nemen maar over de zandwegen van Defensie te lopen. Waar ben je anders commando’s voor, ja toch?

Om stipt 10.00 uur begonnen we te lopen en gelijk was al te zien dat het geen gemakkelijke training zou worden. De baan was door de vele regen vol met plassen en waar geen plassen waren zakte je bij elke stap tot bijna je enkels toe in het zand. Binnen een paar honderd meter waren de schoenen al doorweekt en dan weet je dat het pittig wordt. Geeft niks, word je sterk van.
Onderweg twee keer een kleine drinkpauze en voor je het weet ben je onder leiding van Tom die hier wel heel erg bekend is weer terug bij de auto. Al  met al loop je dan toch nog 17 km en is de warme chocomelk van Ger en de koffie van Tom een lekkere afsluiting en ga je met vermoeide benen weer naar huis.
Deze training is zeker voor herhaling vatbaar en ook voor niet commando’s wel te doen. Ook de trainer HenkS genoot met volle teugen en ook ondergetekende voelde zich als een kind in een zandbak.
Hier is ook een filmpje: Plassen trappen bij Lauwersoog

Groeten Bart.

Reacties (1) Geen reacties meer mogelijk
1 maandag 24 december 2012 09:36
Ger
Denk aan trainen op strandje Kardinge, en dan vermenigvuldigen met tig keer... SMILEYS_ROLLING_EYES SMILEYS_SHOCKED
 
Verslagjes: extra heuveltrainingen 5 okt, 30,23,16,9 sept en 7 okt 2012
Geschreven door Nico, Peter, Sabina, Jan Wedema   

Eigenlijk zijn de heuveltrainingen voor alle LB'ers goed, want het is goed voor je loopcoördinatie en je wordt er (bere)sterk van. Dus ook degenen die niet naar Teuto gaan: je bent van harte welkom.

De schitterende fotorapportage van Jan Wedema van 30 september

5e heuveltraining: 7 oktober, Noorderplantsoen

Vandaag de 5e Teutotraining. Een aantal lopers kwam vanaf Zuidwolde of Bedum lopen, ikzelf vond de training alleen wel genoeg ( ik loop ’s woensdags en ‘s zaterdags nog over naar de skitraining).

Zelfs Peter kwam op zijn verjaardag nog meetrainen. Dus moesten we even zingen. Peter had geen gebak mee omdat dat niet in zijn rugtasje paste, maar geklutst slagroomgebak is ook niet echt mijn favoriet.

Vlak voor en vlak na de training waren er buien, maar ons waren de weergoden gunstig gezind.
Ik maakte nog een foutje door nieuwe oefeningen (geleerd op de skitraining) aan Henk S. te verklappen voordat de eigenlijke training begon. Hij paste ze meteen in in de training. Henk heeft ons weer alle hoeken van het  Noorderplantsoen laten zien. Er waren nogal wat “losse lopers” en twee andere groepen in het Noorderplantsoen, maar wij waren de echte heuvellopers.
Marieke en Gerald hadde ter afsluiting traktaties meegenomen, waaronder de echte chocolade Dominosteine, welke meestal ook tijdens de Teutolauf worden verstrekt in combinatie met een heerlijk drankje..... Zie deze foto's 1, 2 en 3.
Bedankt Marieke, Gerald en bedankt Henk
!

Nico

Hoi Nico, ik kan het niet laten, wil nog wat toevoegen.
De heuveltraining, nu meerdere jaren gedaan, de eerste training is zo zwaar, maar nu weten we dat we iedere week een stukje sterker worden.
En zo is het, ook vandaag weer een speelse training, dobbelen om te zien welke heuvel je op ging rennen, twee aan twee..ik liep met Henk, op een bepaald moment had ik het gevoel dat ik kapot was..even Henk die zegt..nu mag het even rustig, en dan weer bruisen. Het verbaast me hoe ik de mensen zie tekeer gaan, een stel "die-hards", krachtig en met het grootste plezier.
Volgende week de laatste keer, ik ga voor de 4myl maar wil ook deze training niet missen, misschien valt er iets te regelen om dit vaker in te passen..een beetje knokken in de natuur. En dan vandaag de onverwachte tractatie's. We genieten ervan.
Sabina


4e heuveltraining, 30 september, Noorderplantsoen

Een aantal onder ons hadden de halve marathon gelopen de dag ervoor, (Wiebo, Henk, Petra,Jeannette, Sabina), sommigen een fixe “duur”, zoals Bart en Marieke.
Van links en rechts komen ze lopend, met al wat km’s achter de rug of op de fiets.
Ik was heerlijk in de auto deze keer.
Vanmorgen nog wat stijfjes van de halve van Thesinge, deze zou op duurloop tempo maar ging zo goed dat het nog een redelijke tijd werd.
Peter heeft vandaag Zwolle marathon voor de kiezen, en nog enkele anderen waren afwezig.
Het is supermooi weer vandaag, de natuur op z’n mooist, en wij gaan lekker bruisen door het Noorderplantsoen.
Even wat inlopen, en zie daar.. Bert komt eraan.. hij gaat het ook proberen, die knie luistert niet zo goed naar hem..
En dan lacht Henk Schuit. Gevaarlijk, hij heeft wat in petto .. ik ken die blik.
Haha, de week ervoor waren er trainingen gegeven in het plantsoen die er zwaar aan toe gingen heftige” work-outs”. Dat was bij een andere trainer.. goed dan.. wij mochten vandaag !!
Rennen rond de vijver en dan op het signaal 10 keer opdrukken en meteen weer doorgaan, keer op keer, "vallen springen vliegen en weer opstaan", korte snelle oefeningen.
Heerlijk,heerlijk. En toen de bulten op.
Verdeeld in groepjes van twee, tempo naar boven, uitlopen naar beneden.
Jan was gezellig met Marieke meegekomen en heeft honderdduizend plaatjes geschoten, en ondertussen had hij een aanmoedigend woord,
Als een stel jonge honden, bult weer af.. die benen gingen sneller dan mijn gedachten, voel me dan altijd een beetje “speedy conzales”.
Ook Petra rende haar rondjes alsof het niks was, en gisteren nog een eerste plaats in Thesinge.
Je ziet de vooruitgang bij iedereen, we hebben er veel lol in.
En zo nu en dan zijn daar spontane traktaties, vandaag hebben Jeannette en ik de koffie, thee en calorieën verzorgd.
Ik besluit om de koffie te “verkopen “voor tien kastanjes.. haha, Henk heeft het nakijken, maar gaat ook op zoek naar kastanjes. Nog tien per bakkie extra voor Jeannette
Goeie oefening eigenlijk dacht ik.
Er wordt zoveel gelopen in het plantsoen, het werkt aanstekelijk, we sluiten ons bij iemand aan om zijn oefeningen mee te gaan doen.
Vooral Bart wordt er een beetje hyper van.. springt hoger dan hoog. Keert vervolgens later in de loop acuut om iemand anders gezelschap te houden??
Die Bart gaat even over de 100km deze week..bbbrrr

Mijn voorstel is : om nooit meer te stoppen met deze trainingen..... dat levert kastanjes op!
Henk bedankt!!!!

't Was weer mooi man!
Sabina


3e heuveltraining: 23 september, Noorderplantsoen


Vandaag voor 't eerst dit jaar in het Noorderplantoen, nou ja voor 't eerst: met Noorderzon ben ik er ook een paar keer geweest en ook met de Benelux groep.. Lopend vanuit Zuidwolde,Bedum (Petra!), Ruischerbrug en later ook Hoogkerk arriveerden we ruim op tijd bij het restaurant.
Van alle kanten kwamen VW-Passat's aangereden. Er waren wat afzeggingen, daarom een kleiner clubje. Sommigen hadden de wedstrijden of de lange duur van de dag er voor nog in de benen.
Het voelt vertrouwd in het Noorderplantsoen. De paden, de trappen, de hellingen, de hondenpoep, en veel hardlopers. Henk had weer een gevarieerd programma met extra veel trappen samengesteld. Ook de fietsenbanden met allerlei verschillende loopoefeningen zaten er weer in, nu niet in het zand maar de heuvel op. En een echte climaxloop over de wallen en een dubbele acht. Halverwege kwam Bertje ook langs. Het gaat gelukkig de goede kant uit met zijn knie. Gelukkig geen spuiten, maar een masserende hand doet wonderen en ook af en toe wat pijn begreep ik. In het plantsoen kwamen we weer de bekende gezichten tegen zoals de dame met de wippethond, die de mannen blijkbaar erg interessant vonden. Peter liep bijna tegen een jonge loopster op, die daarna wat kwaad keek en we inspecteerden een verlaten tas op waardevolle inhoud.

Als slot een had Bart nog een verrassing in petto. Uit zijn rugzakje kwamen geen fietsenbanden, maar heerlijke versnappingen! Bart bedankt!
Vervolgens ging iedereen om 11;15u weer huiswaarts, hetzijn met de auto hetzij te voet, waarbij de km's voor deze zondag varieerden van 10, 20, 25 tot bijna 30km.
't Was weer een puike en gezellige training, Henk bedankt!
Volgende week ben ik er niet, want dan loop ik met startnr 373 de marathon in Zwolle (route)

Groet,
Peter


2e heuveltraining: 16 september, Kardinge

Na het Stadpark, vandaag Kardinge! En de LB'ers kwamen van alle kanten op deze attraktieve training af. Lopend vanaf Bedum, Zuidwolde, op de fiets, met de auto. De auto's bleken nog allerlei verrassingen in petto te hebben ook.
Een bijzonder gevarieerd programma had Henk uitgestippeld voor de 12 LB'ers die om 9:30u klaar stonden. Eerst een warming-up incl hinkelen tegen het viadukt op. Daarna een 'fartlek' incl fietsenbanden op het zandstrand bij het Zilvermeer, waar we een visser met zijn maatje uit de tent wisten te lokken. Het stand was dit keer veel schoner dan vorig jaar, maar nog even rul. Uiteraard daarna op weg naar 'de bult'. Deze bult had nog meer verrassingen. Behalve de 5x sprint omhoog, 5x de trappen, had Henk zelf een house-party gecharterd op de bult. Helaas waren we voor dat laatste iets aan de late kant, want de meeste party-gangers zaten er al flink door en hadden duidelijk andere dingen aan en in hun hoofd dan rennen. Wij lieten ons niet afleiden door alles wat we om ons heen zagen gebeuren en gingen stug door met eerst een paar afdalingen. Uiteraard wisten we dat er nog meer zou volgen., dus toen Henk zei: 'programma!' stoven we al naar boven voor de 'lantarenloop', maar ik heb zelf geen lantaren gezien. Na deze loop waren we goed warm gelopen, voor het laatste onderdeel 'speelkwartier'. De meesten voelden zich toch nog aangetrokken tot 'de top' en sjeesden de bult opnieuw op, hetzij via de trappen, en anderen via de wilde kant.
Via een kort ommetje en 'Henk-tijd-om-te-stoppen' waren we na 90 min en dik 8km terug bij de auto's, waar Jeanet heerlijke warme koffie en thee had staan en de fam Schipper voor boterkoek en cake gezorgd had. Helemaal geweldig en bedankt!
En toen weer huiswaarts, voor sommigen te voet naar Zuidwolde, en 3 bikkels gingen helemaal naar Bedum (toch 8 km) en Bart ging met zijn maatje nog voor 90min.
Uiteraard hopen we allemaal dat Bertje binnenkort ook weer van zijn knieproblemen af is, dus beterschap Bert en hopelijk tot snel.

Groet,
Peter


1
e heuveltraining: 9 september, Stadspark

De eerste Teuto training zit er weer op. 10 hardlopers hebben weer genoten van Henk’s training.
Het was nog wat onwennig, zo kon de carpooling efficiënter en had niemand nog foto’s gemaakt. Bovendien had niet iedereen de ravitaillering onder controle.

Zo gaf Sabina mij de fles. Ook moesten we goed opletten wanneer we snel moesten en wanneer of we rustig mochten lopen.
Sommigen raakten de tel al kwijt bij 5x hetzelfde rondje (of was dat opzet?) en bij 10x hetzelfde rondje werd het helemaal moeilijk.
Ook was er concurrentie van een 4 mijl clinic (tenminste dat denk ik, gezien het hoge aantal 4-Mijl T-shirts in die groep).
Het weer was goed, maar waren er wel veel natte T-shirts.
Tip voor de volgende week: Handdoek plus droog T-shirt meenemen en drinken voor onderweg.
Nico

Voor mij was 't een pittige hersteltraining en ik gebruik de heuveltrainingen als voorbereiding op de Berenloop. Dat is me vorig jaar heel goed bevallen. Eigenlijk zijn de heuveltrainingen voor alle LB'ers goed, want het is goed voor je loopcoördinatie en je wordt er (bere)sterk van. Dus ook degenen die niet naar Teuto gaan: je bent van harte welkom.
En... tijdens de training werd er al weer gevraagd naar de kleur van het shirt dit jaar? Hoe zo nieuwsgierig. Het Teutoshirt van 2012 is: Dunkelrot, zie HIER

Peter

En waar doen we het ook al weer voor???
Teutolauf 2011: filmpjes en foto's
Teutolauf 2009: filmpjes en foto's
en HIER staan de verslagjes van de 8 heuveltrainingen vorig jaar.

Reacties (1) Geen reacties meer mogelijk
1 zondag 07 oktober 2012 21:35
sabina
Nico, ik kan het niet laten, wil nog wat toevoegen.
De heuveltraining, nu meerdere jaren gedaan, de eerste training is zo zwaar, maar nu weten we dat we iedere week een stukje sterker worden.
En zo is het, ook vandaag weer een speelse training, dobbelen om te zien welke heuvel je op ging rennen,
twee aan twee..ik liep met Henk, op een bepaald moment had ik het gevoel dat ik kapot was..even Henk die zegt..nu mag het even rustig, en dan weer bruisen.Het verbaast me hoe ik de mensen zie tekeer gaan, een stel "die-hards", krachtig en met het grootste plezier.
Volgende week de laatste keer, ik ga voor de 4myl maar wil ook deze training niet missen, misschien valt er iets te regelen om dit vaker in te passen..een beetje knokken in de natuur.En dan vandaag de onverwachte tractatie's. We genieten ervan.
Sabina
 
Verslagjes: Road to Rotterdam en World Runners trainingslopen
Geschreven door Michel e.a.   

R2R_3maart2012
Foto: Peter, bij Nienoord. KLIK voor vergroting.
De LBers die gekozen hebben voor een voorjaarmarathon, gaan zich vanaf nu serieus voorbereiden.
Eén van de mogelijkheden is om deel te nemen aan de georganiseerde trainingslopen. Op de website staat een overzicht.

HIER staan alle foto's van 3 maart, HIER van 17 maart en HIER van 24 maart.

Er zijn nu verslagjes van 21, 28 jan, 11,18 febr, 3,17 maart en 24 maart


Zuidlaren en omgeving


De laatste Road to Rotterdamtraing, het einde komt inzicht.
Vandaag 32 of 35 km op het programma. De hele groep van 6,30 koos voor de 35 .
Was het een heerlijke loop rond Zuidlaren en een stuk van de Halve van Haren.
Mooie omgeving het Zuidlarenmeer en de bossen enz.
Ook had ik vorige week last van mijn benen en was ik aardig moe.
Het was vandaag heel anders lekker gelopen alleen mijn onderbenen voelde wat moe aan.
Bij deze wil ik iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt.
Lekker de soep na afloop en de broodjes echt lekker. Iedereen bedankt.
Maar zeker de pacers en de fietsters van groep 6.30.
Ik kan hier wel namen noemen maar dan vergeet ik er een paar en dat is niet de bedoeling.
Ik denk namens de groep 6.30 dat we een geweldige tijd met jullie hebben gehad.
en denk dat we dat niet snel vergeten.
Bedankt voor alle info gesprekken en natuurlijk een hoop lol .

HIER staat de Garmin route van Michel.

Michel


Paterswolde en omgeving

De laatste loop van Worldrunners, met 5 LBers aan de start: Peter, Jan, Bart, Tom en Michel
De eerste 23 km zijn de leukste daarna rondjes lopen om de 30 km vol te maken .
Ook Bart en Bert lopen met ons mee in de 6:0 groep maar ja Bert en Bart zijn het niet gewend het nieuwe lopen .
Na 5 km haken ze af om bij snellere groep te gaan lopen .
Er waren ook bospaden en daar liepen we ook. Door het bos heen en toen kwam Tom met een paar opmerkingen; hij zei: hebben ze daar wel asfalt in Rotterdam.of hebben alleen maar zandpaden?
Het waren mooie loopjes goed geregeld door Worldrunners.
Drinken en eten niks te klagen.
World Runners bedankt voor het organiseren van deze loopjes.

HIER staat Peter's Garmin route en de foto's van 17 maart staan HIER.

MichelRondje Leek

Deze keer gingen we richting Leek, Nienoord, Rodenwolde en daar vandaan richting Groningen.
Met 3 LBers aan de start: Peter,Tom en Michel .
Vandaag weer mee met de 6.30 groep (Tome en Michel); toch wel benieuwd hoe mijn rug het houdt.
Daar was ik een paar weken geleden door heen gegaan en op advies van Tineke naar de fysio gegaan.
Het ging goed vandaag een hele opluchting.de loop was zeer mooi .en weer genoten .
Iedereen van Road to Rotterdam loop bedankt.
HIER staat de route van Michel.

groetjes Michel.

Ik heb deze R2R-training gekozen als lange duurloop voor Diever. Duurlopen alleen was ik een beetje zat, zeker over 30km. Het voordeel van de R2R is de prima tempo groepen. Daarom maar eens een wat snellere lange duurloop dan anders: de 5.30 groep. Mooi tempo, net iets harder werken dan anders. Met een extra 4 km kwam ik op een prima duurloop uit. Zoals altijd een prima verzorging onderweg, ook al waren we iets te snel voor de laatste post. Gezellig groepje met o.a. Peter Pettinga en Ludo Abbink, die ook al eens met ons meereisden naar o.a. Schoorl, Teuto. Beiden in training voor Enschede.
De (altijd hete) soep na afloop smaakt naar meer!
Volgende week Haren, daar moet 't gebeuren, haha.
HIER staan de foto's en HIER mijn route.

Groetjes, Peter.Zuiden van Groningen

Op 18 febr stond de de Road to Rotterdamtraining op het programma.
Tussen de 60 a 70 lopers aan de start .Is het weer een gezellige boel .
Ook de lb is er weer bij met 6 lopers aan de start: Sabina, Bert, Bart, Phillip. Tom en Michel.
Deze keer 25 km. Met een stevige wind is het weer mooie loop.
Richting Haren en het Hoornse plas is het weer mooi.
Vooraf was er regen voorspeld, maar we hebben geen druppel gezien.
Het nieuwe lopen gaat wennen en de kilometers vliegen voorbij.
Met een extra ronde op de atletiek had ik er zelf 26 km opzitten.
Ook bij deze weer alle vrijwillgers bedankt die hier aan meegewerkt hebben.
De foto s zullen op de website van de Groningen Atletiek te zien zijn.

HIER staat opnieuw de Garmin route van Michel.

Groetjes,
Michel


Omgeving Zuidlaren
Waar veel mensen er voor kozen om te gaan schaatsen, waren er ook nog mensen die een trainingsloopje van Worldrunners deden. Met ca 70 lopers aan de start waarvan 4 LBers: Jan, Bart, Tom en Michel.
Vandaag kon je kiezen uit 21, 24 en 27 km.
Voor de loop van vandaag was een schitterend parours uitgezet door de bossen in de omgeving Zuidlaren.
De loop langs hunnebedden en besneeuwde paden was echt top.
Ik liep samen met Tom in de 6,30 groep. Vooraf hadden we gezegd: we lopen 24 km. Maar we hebben toch de 27 km gedaan. Op mijn Garminkaart staat dat ik 26.6 km heb gelopen. Dat klopt wel want ik had hem even uitgezet bij een drankenpost en daarna had hem niet aangezet. Dus daarom mis ik 400 meter.
Iedereen bedankt die dit weer mogelijk heeft gemaakt.

HIER staat weer de route van Michel's Garmin. HIER staan foto's van World Runners.
michel


20 km van Selwerd

Een grote opkomst bij de 20 of 25 km van Worldrunners (95 lopers).
Ook de LB is goed vertegenwoordigd met Tom, Michel, Bart, Phillip, Dirk en Jan la Crois.
Het weer was super een mooi zonnetje, beter dan vorige week. We vertrekken bij Astrea loopgroep gebouw voor een rondje Reitdiepdal.
Een mooi rondje en 2 pacers erbij die een mooi tempo lopen.
Wij zijn mee gegaan op 6.30 de km. Elke 5km wat te eten en te drinken .
Terug bij het clubgebouw staat er een brood maaltijd met een soepje.
Zeker top geregeld. Bij deze iedereen die aan deze loop mee gewerkt heeft bedankt.
Bart en zijn vriend liepen mee op 6 min de km en Bart had last van zijn boven benen.
Weet Bart ook hoe dat voelt .

HIER staat de route van Michel en HIER foto's van Martin de Jonge, met dank

Michel


1e loop Road2Rotterdam
Zaterdag 21 januari is de eerste loop van 20 km. Er zijn 77 deelnemers die in 6 groepen worden ingedeeld .
Er zijn 3 LBers van onze club: Bart, Tom en Michel. Tom en ik lopen in de groep van 6.30/km.
't Gaat richting Peize en dan weer terug, een mooie loop, door het natuur gebied heen. Elke 5 km is er eten en drinken .
Voor mij was het wennen om op 6.30/km te lopen. Ik beschouw dit als het nieuwe hardlopen, op weg richting Rotterdam.
Top verzorgd , de pacers zijn erg aardig en hebben veel advies voor je .
De pacers kende ook een aantal clubleden dus al gauw vragen hoe is het met die en dan vraag de ander loopt die ook nog bij jullie Erg leuk! Er was veel regen en wind bij deze loop.
Voor mij de eerste keer dat ik aan zoiets mee doe, maar het is erg leuk en zeker de moeite waard om een keer mee te doen. Namens de groep van 6.30 iedereen bedankt die dit mogelijk maakt.

HIER staat de gelopen route (via de Garmin 610 van Michel)
Groetjes,
michel

Laatst aangepast op zaterdag 24 maart 2012 22:10
 


© 2000-2018  Loopgroep Bedum, webmaster Peter v.d. Hulst